Jak jde čas..


17.10.2013 - Včera jsme absolvovaly podzimní foceníčko, takže se na rajčeti objevilo nové album.

15.10.2013 - Tak jo, aktualizace po měsíci. Trošku jsme se nechali unést podzimní únavou a zaspali jsme. Pilně trénujeme agi a upevňujeme základy. Jsem trošku zděšená rychlostí Lancelotka, nebo spíš svou kondičkou, ale daří se nám. Ve filmotéce přibily videa z coursingů a taky jsme zvládly ještě jednu předváděčku pro školku, ikdyž s dětma to byl trochu boj. Né, že by je Lancík neměl rád:) No a kromě toho, že nás čekají agi závody na konci října, budeme mít premiéru dogdancingu na večírku Střední podnikatelské školy a Vyšší odborné s.r.o!! Po hlavě jsme se vrhli také do frisbee a tak máme co dělat, abychom všechno stihli.

3.9.2013 - Bleskurychle jsme si přivykli na školní režim, je hotové video ze Svojanova ,článek o Svojanově, a pouštím se do článku o sobotním coursingu. No a taky klik, cvak klikáme:)

2.9.2013 - Vzpamatováváme se z nového školního režimu, snažím se co nejdříve a nejpoctivěji aktualizovat stránky, rajče jsem už konečně dokončila, i když tam zdaleka nejsou všechny naše fotky. Ovšem slibuji, že budoucí série fotek budu přidávat skoro všechny. Opět jsme vložili ztracenou důvěru v klikání a chystáme i nějaké zábavné videjko či foceníčko, protože delší pauza prckovi jen prospěla a i to co bylo nemožné se možném stalo. Máme toho v plánu moc, ale taky máme hodně práce. Tak snad nám bude štěstí přát a všechno zvládneme :]

16.8.2013 - Připadá mi, jako by mi tento týden protekl mezi prsty. Nevím jestli jsem to všechno zaspala, nebo jak je to možné, že za dva dny odjíždíme. Uhánění nejmenovaného internetového obchodu bylo úspěšné a balík s pamlsky došel včas! Takže balíme a přemýšlíme co vzít sebou a kam to vlastně všechno narvat :] Lancelotek si polehává mezi nachystanými věcmi, to asi proto, abych na něj nezapomněla, nebo mi leží u noh a prdí mi pod nos .. Tak se tu mějte fanfárově a držte nám palce ať to tam ve zdraví přežijem a hlavně - bez pavouků!!



12.8.2013 - Čas letí, voda plyne.. :D.. A my máme za sebou zasejc pár předváděček a ofi závody ve Zbraslavi. Do výsledků nemá cenu se ani dívat, protože tam nic jiného než DIS není :) Sama nechápu, čím to je, že pan bígl na závodech prostě odmítá běhat. No, a když už pro změnu aspoň zkoušku zaběhne, diskvalifikuje se letmým dotekem áčka (překážky, která není v pořadí). Takže doběhneme poslední závody v Olomouci, na které jsme přihlášení a budeme s tím flekatým veteránem běhat jen pro radost, s pamlskem v ruce, prostě tak jak to má rád.
Lancelotek se pilně připravuje na své říjnové, už třetí, závody. A v neděli odjíždíme do bojových podmínek ve Svojanově. Takže vlastně nejvíce času věnujeme balení. A po návratu domů nás možná bude o jednoho víc :] hh, ale o tom zase příště..


14.7.2013 - Dnes jsme dojeli z brněnských psích dnů a zde najdete stručný článek nejen o Brněnských dnech. Nějak se pořád nemůžu dokopat přidat fotky na rajče, ale vážně už to co nejdřív udělám. Ve výsledcích přibyly naše úspěchy i neúspěchy. Další závody máme za dva týdny tak si dáme pár dní oddych. Myslím, že to potřebujeme všichni tři.



3.7.2013 - Brněnské psí dny se řítí neuvěřitelnou rychlostí. Za necelých deset dní vyrážíme na závodící víkend. Plaveme, trénujem a vlastně nejvíc odpočíváme. Ono to stejně nějak dopadne :)

27.6.2013 - Tak.. čas letí tak rychle a za poslední měsíc se toho tolik událo. Přes deštivé procházky, válení se v posteli až po vydařené i nevydařené tréninky. Došli nám výkonnostní průkazy a přihlásili jsme se na oficiální závody, na spoustu předváděček, intenzivku a do kurzu agi pro začátečníky. Lancelot už má za sebou tři mini tréninky agi a jsem s z něj opravu nadčená. V neděli máme klubovky, avšak těšení na ně mě přišlo se správou startující háravky. Prostě si nezaběhám, nedá se sním domluvit, jak cítí fenu. Jo a měli bychom klikat častěji, dělat slalom každý den, trénovat vysílačky, sekvence, poslušnost... Potřebovala bych se roztrhnout.. A taky nekonečnou peněženku :).





6.6.2013 -V neděli jsme se s prckem vydali na přéédlouhou a přééhorkou prochajdu kolem štěrku. Čtyři hodiny chůze daly zabrat nám oběma, takhle dlouhý jsem to fakt neplánovala. No a v pondělí měl Lancelotek svůj první opravdovej Agi minitrénink. Ještě předtím jsme vlastně celé dopoledne hlídali Kimíka, Smáju a Táničku, takže bylo veselo :)



6.6.2013 - Trénink s Barčou jsme si včera užili a videjko najdete ve filmotéce. Pleteme hračky a taky jsme Lancelotkovi vyhnali všechny blešky z kožíšku! Jo a zítra jedem na předváděčku :)



5.6.2013 - Výkonnostní průkazy už jsou na cestě! Před cvičákem jsme byli s prckem na veterině, kvůli té jeho kouličce cestovatelce. A tak by snad vše mělo být v pořádku. I v takovém pitomém počasí trénujeme, vlastně doháníme, co jsme zameškali. Ještě, že v hale neprší. Včera si Lancelotek zaběhl první křivinečku a zdokonalil se ve své poslušnosti. No a Bernee tvrdě a rychle maká na slalomu, ovšem zóny mi moc radost nedělají. Doufám, že dnes trénink bude a nebudeme zmoklí jako slípky. Stejně v tomto počasí je nejlíp v posteli.


3.6.2013 - Prcek (ne)roste jako z vody a Bernee mládne a mládne. Nějak jsme přežili oslavné období, i v tomto smutném čase jsme se snažili si jej užít. Utekl nám další trénink a myšlenky už nás nesou vpřed ke štěněcí školce a ke Chvalnovu. Možná, že nás potkalo i trochu šílenství, když jsme se autobusem vydali za Dendou v tom největším lijáku a dobrovolně jsme se čvachtali na poli, kde nás potkal blázen bez psa a pak z pole vykoukl bígl..:) Předváděčka v PL odpadla kvůli počasí a nedivila bych se, kdyby odpadla i ta následující. Máme za sebou také víkend strávený na chatě, kde Smajlík nemohl Berneeho přenést přes srdce, ale my jsme se nedali a bavili jsme se i tak. Jo a ještě musíme zažádat o průkaz výkonnosti, protože bychom měli splnit tři zkoušky na výbornou abychom mohli startovat na MČR, ovšem ne s velkými ambicemi, ale pouze s poslední příležitostí startovat v juniorech a pro velikánskou zkušenost :)



22.5.2013 - Máme perfektní hlídání hyperaktivního prcka:] Tak mockrát děkujeme Dendě. Na fotky se můžete podívat na jejím rajčátku. Pár jsem si jich dovolila ukrást ^_^ . Jinak pořád marodíme, ikdyž jsme už včera lítali po polích, moc se nám to nevyplatilo a přicházíme o dnešní trénink!

19.5.2013 - Tohle se nám vážně nehodí. Nejen, že už pěkně dlouho odkládám tréninky poslušnosti, ale když už se k nim konečně dokopu, onemocním. Takže ležíme v posteli, nejspíše nestihneme středeční trénink a všechno nás štve. Jinak sraz štěňat jsme ve zdraví přežili a čekáme na fotky :)

12.5.2013 - Škaredé upršené počasí nás sice moc netěší, ale trénujeme aspoň v hale nebo blbneme doma. Unavujeme se spíše psychicky než fyzicky. Přihlásili jsme se na pár předváděček, hlavně kvůli socializaci a přivykání "závodní" atmosféře. Lancelot roste jako z vody a za týden jedeme za sourozencemi!! :]

5.5.2013 - Tak to máme za sebou :) Tady můžete najít naše pocity a zde jak se nám dařilo. Fotky jsou na rajčeti, no a ve filmotéce přibylo nové videjko.

3.5.2013 - Dnešek byl ve znamení posledních příprav. Naprosto překvapivě, na poslední chvíli, vyrostl seznam položek na zítřejší závody. A tak jsem jen lítala po domě, hledala kde, co mám, nakupovala a balila věci včetně na sobotní grilování ve Chvalnově. No a co se nestihlo doteď, jsem doháněla právě dnes. I když neumíme aport, mám z toho dobrý pocit. Snad ďáblíci nezklamou :]

28.4.2013 - Ne, nyní se nenacházíme v deníčku, ale za poslední uplynulý měsíc se toho tolik událo, že to tu budu muset trochu natáhnout. S příchodem nového člena smečky, podotýkám že velmi spontánního příchodu, jsem nějak nemohla najít volnou chvilku a stránky dát dopořádku. Naše první malé závody se blíží rychlostí blesku a já si připadám, že nic nestíhám. Naplánovaný je už i sraz paleuráků vrhu L. Lancelot se již velmi dobře aklimatizoval v nové smečce a roste jako z vody. Nezahálíme a trénujeme, navštěvujeme konečně již kurz Agility pokročílí a užíváme si jarních dnů.

23.3.2013 - v dnešní den otázka zní spíše co potřebujeme? ..no je toho požehnaně. Zejména potřebuju přestat kašlat, přestat chtít zabít svou štěkající polovičku a hlavně vnést do našich tréninků radost a nadšení. A taky otázka kvůli čemu (nebo spíše komu) mám chřipku má svůj zajímavý příběh.

15.3.2013 - Dnešní dobrodružství a den s velkým H popsán v deníčku :] ještě snad jen těšení se na zítřejší cvičák a začali jsme klikat.

8.3.2013 - S novou přepravkou a hebunkou dečkou jsme se vydali za Dendou do Kroměříže na cvičák. Společně i s Bárou, která se k nám přidala, jsme šli dna prochajdu:) O Bračinu fenečku se Smája s Berneem chlapsky porvali a šlapali dál. Komické však bylo, když na cestě domů, se Bernee vydal k cizímu autu, suveréně do něj nasedl vedle malých dětí v sedačce. Šlo vidět, že neměl dost a chtěl jet ještě na výlet :]

27.2.2013 - Máme za sebou fajn večer na Country bále. Když jsem šla dnes na cvičák, náš voleček Marley (boxer mého bratra) si stoupl před dveře a rozhodl se, že dnes doma sám nezůstane. Sklopené uši a prosebný pohled mě přemluvili. Marley jde s náma! Věděla jsem, že nám nedá pokoj, ale všechno zlé je k něčemu dobré → Deníček

20.2.2013 - Ten "supr" pocit když si najdu na netu skvělý parkury, vše pracně postavím, chci začít s tréninkem, pes pobíhá po cvičáku, a když ho zavolám všimnu si, že mu krvácí packa. Achjo, máme zlomený drápek. Takže tři dny leháro.

16.2.2013 - Ha, tunel už je doma :D, takže na dnešním kurzu, už jsme žádné problémy neměli :) Dneska jsme oba dva dostali zabrat takže Berný po návratu domů zamířil do boudy a já do postele. → Deníček.

13.2.2013 - Zítra je Valentýn <3 ..Berňoš má rozedřenou tlapku, půjčila jsem si balanční balón a tak budeme posilovat! Jinak dneska mám v plánu jít trénovat do haly. Krátký skok, vpřed, houpačka. Ještě uvažujeme o koupi tunelu :)

5.2.2013 – Skolila mě nemoc, nebo spíš snažila se mě skolit, proto jsem raději zůstala v posteli. Vždy jen dát klukům papu a zase do teplíčka.Bernee má volno.

3.2.2013 – Tak už nějakou tu dobu trénujeme na našem cvičáku a děláme velké pokroky. Před pár dny jsme také přešli z granulí na přirozenou stravu – BARF a skončilo nekonečné smradlinkavé prdění a potíže s trávením, super :)

1.2.2013 – Učí nás Denda

26.1.2013 – Andělská tvář, duše rváče? No dnes na cvičáku to tak vypadalo → Deníček.

24.1.2013 – Odeslána přihláška na Agility – pokročilí a tábor Svojanov. Budeme hopsat!

20.1.2013 – Konečně máme hotové první překážky. O víkendu dostaneme klíče od haly a pozemku. Prostě příprava cvičáku jede v plném proudu!

5.1.2013 – První hodina zimního výcviku

1.1.2013 – Poprvé agility, jak na Nový rok, tak pocelý rok!






Omlouváme se, ale správné zobrazení stránek je možné pouze v prohlížeči Google Chrome.
3.9.

Co je u nás nového? Co nás těší a co naopak trápí?

31.8.

Kalendář akcí
Kde nás můžete vidět?



počítadlo.abz.cz